Bilderedigering

Heihei :)
Jeg er en medier og komunikasjons elev på Rosenvilde og idag har vi prøveeksamen i bildefag. Oppgaven var å redigere bildene vi hadde tatt med forskjellige filtere. Vi skulle vise fram hvordan vi har redigert bildene på enten en blogg eller i et magasin, derfor har jeg laget enn blogg. Jeg tok bilder av hunden min som heter Hugo. Under kan dere se bildene mine og hvordan jeg har redigert de! 

På det første og tredje bildet har jeg brukt photoshop og lagt på lysboble layer for å gjøre bildet litt annerledes og gi de et nytt uttrykk. På bildet i midten har jeg bare redigert lys og kontraster og tatt det i sort-hvit 

På bildeserie nr 2 har jeg også brukt photoshop og redigert ved hjelp av kontraster og curves. på bilde til høyre har jeg også gjort bakgrunnen mere "blurry"  for å sette hunden i fokus.  Disse bildene har jeg redigert litt mere "retro" ved hjelp av curves og kontraster.

 På bildeserie nr 3 har jeg valgt å bruke instagram for å legge på forskjellige layere så der er det bare å prøve seg fram til man får det som man vil ha det. 

 Håper dere likte bildene!  

 Katrine 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katrine

Katrine

18, Bærum

Dette er min blogg til prøveeksamensoppgaven min i media.

Kategorier

Arkiv

hits